úterý 29. listopadu 2011

Pečený čaj


Recept jsem našla v letáku Globusu. Poměr jsem si upravila podle potřeby, ale stojí za to. Sebrala jsem ze zahrady všechna jablka (od kosů na klovaná). Rum jsem doma neměla žádný, dala jsem jen rumovou tresť. Dětem šmakuje, tak ani nelituju. Kamarádka dělá pečený čaj stejným způsobem, ale z různých druhů ovoce. V létě si poctivě vše zamrazí a na podzim dělá pečené čaje různodruhové. Pro jistotu nechá sklenice přejít varem, aby víčka chytla.

2 komentáře:

  1. Renatko,u tebe je tolik vůně a chutí....Já ještě nemám nic ale už začnu,čajíček také dělám,ze všech druhů ovoce,nebo přidám do černého čaje dobrou marmeládu ,jako v Rusku je to dobré....HIHI Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Milá René, musím ti toho pochválit hromadu! Perníkování vám šlo jedna báseň, moc se mi líbí tvůj svícen. Pečený čaj dělám už tradičně na konci léta, viz. blog :o) je to dobrota, viď.
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat